

مسابقه حفظ قرآن
هشتمین دوره مسابقات حفظ قرآن کریم ویژه مددجویان بنیاد
در مورخ 98/4/25 هشتمین مسابقه حفظ قرآن کریم ویژه مددجویان بنیاد خیریه وفاق سبز علوی کشور برگزار و به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.
در راستای گسترش فرهنگ قرآنی دربین خانواده های تحت پوشش هشتمین دوره مسابقه حفظ کلام الله مجید درمورخه 04/25/ 98 درمحل سالن اجتماعات بنیاد خیریه وفاق سبز علوی کشور برگزار گردید. در این مسابقه که دربین افراد منتخب در 2 بخش حفظ جزء 28 و 30 قرآن کریم برگزار گردید.
در ابتدا نفرات برگزیده مسابقات مقدماتی حفظ جزء 30 به رقابت دراین مسابقه معنوی پرداختند که الحمدالله شاهد رقابت جدی و تنگاتنگ بین شرکت کنندگان درمسابقه بودیم و به 3 نفر برتر این جزء جوایز نفیسی اهدا گردید و در ادامه حافظین جزء 28 کلام الله که قبلا موفق به حفظ جزء های 29 و 30 گردیده بودند در مسابقه حضور یافتند که دراین بخش نیز شاهد پیشرفت کیفی و سطح بالای رقابت بودیم و به نفرات برگزیده این بخش نیز جوایز ارزنده ای اهدا گردید.
در پایان نیز از طریق معاونین اجتماعی و فرهنگی و مشاور قرآنی بنیاد به سایر شرکت کنندگان در مسابقه نیز هدایایی به رسم یادبود تقدیم گردید.
برگزاری مراسم روز دانشجو
برگزاری مراسم روز دانشجو به همت قرارگاهفرهنگی موج الحسین (ع) در روستای بردیه. به مناسب…
نشست مدیر عامل بنیاد با آقای دکتر هاشمی…
نشست مدیر عامل بنیاد با آقای دکتر هاشمی مدیرعامل شرکت گسترش بازرگانی داروپخش |در مورخ…
گزارش چهارمین اردوی جهادی سلامت
گروه جهادی سلامت بنیاد، متشکل از 15 پزشک در زمینه های معاینات عمومی، دندان پزشکی…
توزیع 1500 بسته ارزاق در روستاهای محروم کشور
توزیع 1500 بسته ارزاق در روستاهای محروم کشور 1500 بسته ارزاق در تاریخ 99/2/3 تهیه…
دیدار مدیرعامل بنیاد با مدیرعامل خبرگزاری فارس
دیدار مدیرعامل بنیاد با مدیرعامل خبرگزاری فارس | در این دیدار ابتدا امیر حسین رستمی…
کلنگ زنی احداث 5 باب خانه برای نیازمندان…
کلنگ زنی احداث 5 باب خانه برای نیازمندان روستای قلعه تک - در تاریخ 97/11/10…
کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت در هفتمین…
کلنگ زنی مرکز خدمات جامع سلامت در هفتمین اردوی جهادی روستای بردیه مورخ 98/6/6 به…
بازدید آقایان مهندس ریاحی و دکتر صمیمی از…
بازدید آقایان مهندس ریاحی و دکتر صمیمی از بنیاد : درروزچهارشنبه مورخ 94/5/14 بنیاد خیریه…
طراحی توسط روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد خیریه وفاق سبز علوی کشور
دیدگاهتان را بنویسید